Je bent hier: homenieuwsUpdate Corona virus: kinderboerderij voorlopig gesloten voor publiek

Update Corona virus: kinderboerderij voorlopig gesloten voor publiek

Vorige week hebben we een aantal maatregelen aangekondigd in verband met de Coronacrisis. Nu hebben we helaas moeten besluiten om de kinderboerderij helemaal te sluiten voor publiek.

Wij volgen het advies van de Vereniging van Stads- en Kinderboerderijen in Nederland (vSKBN) van 15 maart, dat als volgt luidt:

 

Corona update voor kinderboerderijen

Advies aan alle kinderboerderijen:
houd de boerderij tot 6 april gesloten voor publiek!
Het is maar twee dagen geleden dat jullie onze laatste update kregen, maar sindsdien is er veel veranderd. Zeker met de nieuwe maatregelen die zojuist door de regering werden afgekondigd is het goed om de situatie opnieuw te bezien.

Veel kinderboerderijen hebben de laatste dagen al besloten om dicht te gaan voor het publiek. Met de nieuwe maatregelen lijkt dat een verstandige keuze en de vSKBN wil daarom nu alle kinderboerderijen adviseren om tot sluiting over te gaan voor een periode tot 6 april.

Voor de zorgboerderijen geldt een aangepast advies. Voor cliënten kan het heel belangrijk zijn dat de boerderij open blijft. Voor bezoekers geldt echter hetzelfde als voor andere boerderijen: gesloten!

Poster_Coronavirus_in_Nederland_wat_moet_u_doen