Je bent hier: homenieuwsRabo ClubSupport campagne gaat weer van start!

Rabo ClubSupport campagne gaat weer van start!

Na de succesvolle acties van de laatste jaren mogen we opnieuw meedoen met de Rabo ClubSupport actie! Met veel stemmen van leden kunnen we opnieuw veel geld verdienen. Dit keer is dat bestemd voor de vervanging van de warmtepomp van ons hoofdgebouw en voor een zandbak voor de geiten.

Leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

De afgelopen drie jaren is Kinderboerderij Emmelerbos tweemaal als ‘winnaar’ uit de bus gekomen, en vorig jaar werden we tweede. Met het geld hebben we hele nuttige dingen kunnen doen. Maar om onze mooie kinderboerderij ook goed in stand te kunnen houden hebben we altijd geld nodig, dus we kunnen een nieuwe bijdrage prima gebruiken.

Het geld zal worden gebruikt voor twee doelen:

  1. Het is volgens de dierenarts beter voor de gezondheid van de geiten een uitloopruimte te bieden die uit zand bestaat. We moeten aansluitend aan de stal daarom een “zandbak” maken en afrasteren om de geiten een verantwoorde uitloop te kunnen bieden. De kinderen kunnen ook in deze situatie bij de geiten komen.
  2. Na 17 jaar is onze warmtepomp echt wel aan vervanging toe. Kinderboerderij Emmelerbos is al een hele tijd goed duurzaam bezig door het hoofdgebouw zonder aardgas te verwarmen, en dat willen we graag zo houden.

Wilt u daarom ook dit jaar zoveel mogelijk stemmen uitbrengen op Kinderboerderij Emmelerbos? Let op: op de site van de Rabobank is de naam ‘Emmelerbos’ niet zichtbaar. Zoek ons onder ‘Stichting Vrienden Kinderboederij…..’ (inderdaad, zonder ‘r’) en stem op uw favoriete Kinderboerderij Emmelerbos!

 

Alvast onze hartelijke dank!