Je bent hier: homenieuwsEmmelerbos dingt opnieuw mee in Rabobank Clubkas Campagne

Emmelerbos dingt opnieuw mee in Rabobank Clubkas Campagne

De Rabobank heeft de inschrijving van kinderboerderij Emmelerbos voor de Rabobank Clubkas Campagne beoordeeld en goedgekeurd. Dat betekent dat we ook dit jaar mee mogen doen. Vorig jaar waren we de ‘winnaar’ met een heel mooi bedrag van € 2.103,62.

Wie kunnen er stemmen?

Leden van de bank ontvangen voor de stemperiode per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 3 oktober tot en met 17 oktober brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Noordoostpolder-Urk mogen stemmen. Als je klant bent, ben je niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot 1 september 2017 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap aanvragen kan via onze website www.rabobank.nl/noordoostpolder-urk onder het kopje ‘Leden’.

Wat kun je doen om kinderboerderij Emmelerbos te steunen?

De verenigingen en stichtingen die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen gebruik maken van promotiemateriaal om de campagne bij hun eigen leden onder de aandacht te brengen. Als je de kinderboerderij Emmelerbos een warm hart toedraagt, kun je in de eigen omgeving bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noordoostpolder-Urk en vragen of zij op de kinderboerderij willen stemmen.