Je bent hier: homenieuwsKinderboerderij Emmelerbos gaat voor duurzaam! SBBK helpt een handje!

Kinderboerderij Emmelerbos gaat voor duurzaam! SBBK helpt een handje!

Kinderboerderij Emmelerbos heeft gekozen voor duurzame energie. De Stichting Beheer voormalig Bezit Kruisvereniging Noordoostpolder (SBBK) heeft hiervoor maar liefst € 5.000 gedoneerd als aanzet voor het aanbrengen van zonnepanelen en LED-verlichting. Een mooi gebaar!

 

Onlangs heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Kinderboerderij Emmelerbos zich voorgenomen om het complex van de kinderboerderij te verduurzamen. Met name om het energieverbruik terug te dringen en op energiekosten te besparen. Besloten werd om zonnepanelen toe te gaan passen en om de verlichting te vervangen door enerziezuinige LED verlichting.De Stichting Beheer voormalig Bezit Kruisvereniging Noordoostpolder (SBBK) waardeerde dit voornemen met een mooie donatie van maar liefst € 5.000! Geweldig bedankt!

Rabo ClubSupport

Binnenkort start ook weer de actie van de Rabobank, inmiddels omgedoopt tot ‘Rabo ClubSupport’.  De afgelopen jaren zijn wij steeds als winnaar uit de bus gekomen en dat heeft veel geld opgeleverd. Dit jaar verwachten we weer een mooi bedrag te ontvangen als veel Rabobankleden op ons stemmen. Ook die bijdrage bestemmen we voor de aanschaf van de benodigde zonnepanelen.