Je bent hier: homenieuwsRabobank clubkascampagne 2018: worden we opnieuw de winnaar?

Rabobank clubkascampagne 2018: worden we opnieuw de winnaar?

Volgende week start de Rabobank clubkascampagne. Daar hebben we goede herinneringen aan, want twee jaar op rij is Kinderboerderij Emmelerbos winnaar geworden van deze mooie actie. Met uw hulp kunnen we dat dit jaar weer worden. Help ons! Stem op ons!

Een dezer dagen worden de inlogcodes verzonden naar de leden. Het is nu tijd om op ons te stemmen! In de week van 1 tot en met 5 oktober ontvangen leden van de Rabobank Noordoostpolder-Urk een inlogcode voor de Rabobank Clubactie. Daarmee kunnen ze stemmen op een goed doel. Een van de doelen is de kinderboerderij Emmelerbos. Met de opbrengst van vorig jaar konden wij eindelijk het dak van de koeienstal vernieuwen, voor dit jaar wordt nog een bestemming gezocht. De Rabobank heeft overigens het beschikbare bedrag ook nog eens verhoogd van € 60.ooo naar € 100.000!

Bijna alle kinderen van toen zijn wel eens bij Emmelerbos geweest. U kunt ervoor zorgen dat uw kinderen en kleinkinderen, net als u toen, kunnen blijven genieten van onze prachtige kinderboerderij.

Stem daarom tussen 1 en 16 oktober op de Kinderboerderij!

Ga naar https://www.mijnbankenik.nl/noordoostpolder-urk/clubkascampagne  en stem op de kinderboerderij!