Je bent hier: homenieuwsTeam Kinderboerderij Emmelerbos speelt toernooi in Flevo Boys tenues

Team Kinderboerderij Emmelerbos speelt toernooi in Flevo Boys tenues

Op zaterdag 4 juni zal een team van de Kinderboerderij Emmelerbos uit Emmeloord meedoen aan een voetbaltoernooi bij vv.Hierden georganiseerd door stichting Philadelphia. Ze zullen dat toernooi spelen in echte Flevo Boys tenues.

De cliënten, die grotendeels allemaal uit Emmeloord komen hebben het regelmatig over Flevo Boys en aan het begin van de week is dat met sommige cliënten vaak het onderwerp waar over gepraat word. Voor het voetbaltoernooi konden ze shirtjes krijgen vanuit Philadelphia van grote clubs zoals Ajax, PEC Zwolle, AZ etc, maar de cliënten van Kinderboerderij Emmelerbos spelen veel liever in een echt Flevo Boys Tenue.

Aan het bestuur van Flevo Boys werd gevraagd om enkele tenue’s beschikbaar willen stellen voor dit toernooi. Natuurlijk wilden ze dat en deze week werden ze voorzien van passende Flevo Boys voetbalkleding, compleet met pet. Daarna gingen ze allemaal natuurlijk op de foto op het hoofdveld van Flevo Boys.

Het toernooi wordt gespeeld in Hierden bij v.v. Hierden op zaterdag 4 juni en wordt georganiseerd door Stichting Philadelphia. Er doen 27 teams aan mee en meer dan 500 deelnemers. De bekende oud-scheidsrechter Dick Jol zal enkele wedstrijden gaan fluiten.

 
DSC_0017