Je bent hier: homenieuwsTerugblik op een fantastisch jubileumfeest!

Terugblik op een fantastisch jubileumfeest!

Zaterdag 25 juni was het groot feest op Kinderboerderij Emmelerbos. De Kinderboerderij vierde haar 20 jarig bestaan en deed dat op uitbundige wijze, natuurlijk vooral afgestemd op kinderen.

Iedereen was uitgenodigd dit mee te vieren. Kinderen konden knutselen, maskers maken, de limonade koe melken, zich laten schminken en gratis poffertjes eten. Ook liep Boer Boris op stelten rond om het feest voor de kinderen compleet te maken. Het was een gezellige drukte en het was ook nog prachtig weer! En de bellenblaasmachine was een schitterende attractie voor groot en klein!

Na deze open middag was er een besloten feest voor alle vrijwilligers die elke keer weer klaar staan voor de kinderboerderij. Zonder vrijwilligers kan de kinderboerderij niet bestaan. Ook werd er afscheid genomen van een aantal oud-bestuursleden. Speciale aandacht was er voor Hans Veenhuis die de afgelopen jaren als voorzitter een grote rol heeft gespeeld in de verdere ontwikkeling van de kinderboerderij. Reden genoeg voor het bestuur om de door hem zo geliefde vijver de naam ‘Hans Veenhuisvijver’ te geven. Maar Hans Veenhuis kennende had hij meteen al een betere naam voor de vijver: de ‘Hanseplas’! En zo zullen we de vijver dan ook maar gaan noemen.

Een fotoimpressie van een geslaagde dag!

Een prachtige dag met mooi weer!                                                         Maskers knutselen….

 

Heel veel belangstelling voor het schminken

  

Boer Boris in actie

.  

Gratis poffertjes, gratis sapjes uit de sappenbar, aangeboden door Fruitbedrijf Verhage Luttelgeest, en de limonadekoe

  

Prachtige effecten door de bellenblaasmachine…..

.  

Vrijwilliger vanaf het begin: Wim van Dijk.   Bloemen voor Meentje van der Laan.      Afscheid van bestuurslid Jaap Heineke

.  

Scheidende bestuursleden Henk van Brummen, Jos Even en Hans Veenhuis worden bedankt voor hun inzet.