Je bent hier: homenieuwsJubileumfeest op kinderboerderij Emmelerbos

Jubileumfeest op kinderboerderij Emmelerbos

Uitnodiging voor onze donateurs

Dit jaar viert kinderboerderij Emmelerbos in Emmeloord zijn 15 jarig bestaan. Vanaf 2002 hebben talloze kinderen en hun ouders hier heel veel plezier beleefd. Bovendien hebben vele cliënten van Philadelphia op deze prachtige locatie jarenlang een mooie en zinvolle dagbesteding gehad.

Onlangs is ook het hoofdgebouw ingrijpend verbouwd, met een nieuwe werkruimte en een betere toiletaccomodatie. De geiten, die tot voor kort hun stal hadden in het hoofdgebouw zijn inmiddels verhuisd naar hun nieuwe onderkomen in de hooikap.

Na de realisatie van de speeltuin en het uitbaggeren van de vijver (met nieuwe fontein!) opnieuw een verbetering van onze kinderboerderij.

Dit is reden voor een feest voor kinderen, ouders, grootouders en natuurlijk voor de voor onze kinderboerderij zo belangrijke donateurs. Op woensdag 24 mei tussen 13:30 en 15:30 uur zal dit feest gevierd worden op ons terrein.

U bent daarvoor van harte uitgenodigd!

Wat is er te doen? De schapen zullen worden geschoren, kinderen kunnen zelf hun eigen schaapje knutselen, en ballonschaapjes (ballonnen met scheerschuim) scheren. Daarnaast is er een roofvogelshow, een huifkarrit en zijn er gratis poffertjes. Bij het naar huis gaan krijgen de kinderen nog een leuke attentie mee.

De toegang is zoals gebruikelijk gratis, en deze keer is ook deelname aan de activiteiten kostenloos. Het is tenslotte feest!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting Vrienden van Kinderboerderij Emmelerbos